Bach Blomsterremedier

Bachs Blomsterremedier er et komplet behandlingssystem, der kan bruges af alle mennesker fra den dag vi bliver født til den dag vi tager herfra. Det er ikke medicin, men blomsterenergi på flaske. Bachs Blomsterremedier består af 38 forskellige remedier, der blev udviklet tilbage i 1930 af en engelsk læge Dr. Edward Bach, England.  Hans vision var at dette system, som dækker samtlige følelser et menneske kan indeholde på forskellige stadier i dets liv, skulle blive fremtidens “medicin”.

Bachs Blomsterremedier er naturlige og virkningsfulde dråber på flaske udvundet af blomster og kildevand i solen, derefter filtreret og konserveret med cognac.

Med Bachs Blomsterremedier kan man arbejde på følelser såsom angst: angst for at miste, fobier, rædselsangst, diffus angst, angsten for at miste kontrollen over sig selv.

Stress, depression, overvægt og “curlingbørn” er emner som er meget oppe i tiden. Mange at disse tilstande stammer fra vores følelser, i disse tilstande ligger følelser som; ikke at kunne sige nej, at turde være sig selv, selvværd, selvtillid, angst, skuffelse, ikke at kunne lide sig selv, perfektionisme og mange flere.

Vores følelser, tanker og kroppe hænger sammen og Dr. Edward Bachs filosofi var at sygdom er en konflikt mellem vores ego og sjæl, så jo mere vi er balance med os selv og vores følelser jo bedre er vores helbredstilstand.

Med Bachs Blomsterremedier ” behandler man det hele menneske – ikke sygdommen”. Dr. Edward Bach (1886-1936)

Alle vores følelser på flaske 🙂 de positive altså.

Bachs Blomsterremedier hjælper dig til at blive mere glad, positiv og afbalanceret i dine følelser.

 

This entry was posted on 24. januar 2014. Bookmark the permalink.

Comments are closed.