Bachs Blomster Remedier

I næsten 100 år har disse remedier vist sig gavnlige. Gennem „mund til øre metoden” har Bach Blomsterremediers fantastiske ry spredt til hele verden. De sælges og bruges nu i et meget stort antal lande og der kommer flere og flere til.
De enkelte blomsterremedier er udvundet i kildevand og konserveret med cognac. Den færdige blanding (behandlingsflasken), der bliver lavet hos en Bachterapeut, består af vand, cognac samt de udvalgte remedier. Disse gives til klienten i en 30 ml. pipetteflaske, hvorfra man dagligt indtager 4 dråber minimum 4 x dagligt indtil ønskede effekt er opnået. Bach Blomsterremedier indtages gerne som det første om morgenen, minimum 2 gange – gerne flere hvis behovet føles – i løbet af dagen og som det sidste inden sengetid om aftenen. Der er ingen bivirkninger ved remedierne, heller ikke for f.eks. pollenallergikere, idet blomsterremedierne er fortyndet så meget, at det ikke er den fysiske effekt man opnår, men mere selve blomstens energi, som man kender det fra fremstilling af homøopatiske remedier. Remedierne kan bruges af alle  mennesker også spædbørn, de kan ligeledes bruges til både dyr og planter.
Et problemet kan eksempelvis vise sig som hovedpine, søvnproblemer, mavepine etc., men der kan ligge mange forskellige følelser bag. For at finde den rette kombination, må man have grundigt kendskab til de enkelte remedier. Det er her, Bachterapeutens ekspertise kommer ind.
Ofte er der en virkning indenfor 8-10 dage – nogle gange indenfor et par timer. Med Nødhjælpsremediet kan man ofte opleve øjeblikkelig gavn, specielt hvis man er i en krise.
Generelt er virkningen, at man kommer i balance og bliver afslappet og positiv. Når vi er i harmoni med os selv, har vi sværere ved at blive syge.
This entry was posted on 11. juli 2012. Bookmark the permalink.

Comments are closed.