Cases og tilbagemeldinger fra klienter

Cases

Tandlægeskræk hos dreng på 8 år


“Drengens mor henvender sig grundet sønnens modvilje og skræk for tandlægebesøg. Har været ved tandlægen 3 gange, hvor han er gået i panik og har villet bide både tandlæge og mor.
Konsultation foregår gennem moren, der fortæller hun overvejer at holde ham hårdt fast næste gang, da drengen har tandpine pga. huller.
Fik behandlingen i 14 dage inden tandlægen igen blev besøgt.
Efterfølgende ringer moderen og fortæller at hendes søn var gået forrest ind ad døren, hvorefter han selv var gået hen og sat sig i stolen, havde åbnet munden og fået lavet sine huller uden at kny.

 

Angst og stammen af dreng på 3 år

                                                                                                                                                                                                                                                      Drengens mor fortæller at drengen er begyndt at stamme, er meget ked af at blive afleveret i børnehave og at han altid har været meget opmærksomhedskrævende og kan ikke være alene overhovedet. Efter ca. 1 mdr. melder moren tilbage at drengen er bedring  han kan nu afleveres i børnehaven uden gråd, hans stammen er næsten væk og han kan selv gå ud i haven for at lege.

Kvinde på 48 år

henvender sig da hun skal til eksamen og er meget bange for at være så nervøs at hun glemmer hvad hun vil sige. Hun bruger Rescue Remedy i et par dage før samt samme dag hun skal til eksamen og fortæller at hun var rolig og fokuseret under eksamen.

Hundeejer henvender sig ang. skudræd hund

Hunden har altid været ræd i jagtsæsonen, i tordenvejr og specielt nytårsaften hvor den piber, puster og stønner og forsøger at gemme sig. Den får Rescue Remedy  dryppet direkte i munden jævnligt i løbet af nytårsaften, når det begynder at tordne eller jagtsæsonen sætter ind og hunden falder helt til ro i løbet af 10-15 min.

Kvinde 48 år

med angst for at flyve og være alene på fremmede steder, bliver behandlet for sin kendte og ukendte angst og flyver på kursus og overnatter alene et fremmed sted.

 

 

Tilbagemeldinger fra klienter

 

“Du er rigtig god formidler af Bach “

Mand 45 år

“Vil bare lige sige dig tak for en rigtig behagelig ”konsultation” i går. Det var aldeles rart og hyggeligt, ja undskyld jeg siger det, næsten som at møde en gammel veninde, man ikke har set i flere år, men hvor man stadig har en hel masse at snakke om. ”

Kvinde 55 år

“Jeg skriver til dig , fordi jeg gerne vil have hjælp til lillebror denne gang J”

Mor til 11 årig dreng

“Jeg synes, der er sket positive ændringer med ham – han mener ikke selv, at han kan mærke det men det kan vi andre”

Mor til 15 årig dreng

 

Det blev til en fjernhealing istedet, tusind tak. Jeg fik et hosteanfald, kort efter du startede, jeg har noget i hals og lunger på 6. dag. Men jeg blev mere tilpas både fysisk og psykisk, og har en varm kriblen i brystkassen.

Fjernhealing

 

Super tak for din store venlighed 🙂 og en kanon god healing ..hold da op en oplevelse

Healing