Min profil

Hej jeg hedder Liitaametinaa  jeg vil gerne fortælle dig lidt om mig selv. Min Historie handler om det der har været min vej gennem livet. Hvordan jeg har fået  mine erfaringer og hvilke oplevelser jeg har haft gennem de seneste år, som har været med til at give mig den viden, erfaring og kompetence, som du får del i, når du vælger at bruge mig som din coach og behandler på din vej gennem din udvikling.

 

Jeg har gennem dDSC_0056sorte sidste 20 år haft interessen for det alternative og det spirituelle. Det startede med interessen for sten og krystaller og siden har det udviklet sig til at jeg har været omkring både socialrådgiveruddannelsen, kosmetolog, kinesiologi, Bachterapi, healing, engleworkshops, meditation mm. De sidst 2 år har jeg også jævnligt udført “De 5 Tibetaner” ikke slavisk men når tiden og lysten har været der.

Lidt om hvad der er gået forud for mit nuværende virke, som Bachterapeut, healer, coaching og vejleder i “De 5 Tibetaner”.

Jeg har flere uddannelser bag mig, fælles for dem alle har været at arbejde med mennesker. Jeg har gennem de sidste år prøvet hvad det vil sige på egen krop at ignorere mine tanker og følelser i forbindelse med mit arbejde. Tilbage i 2008 efter orlov fra mit studie som socialrådgiver, begynder jeg et arbejde som handicaphjælper og bliver i den forbindelse kørt ned psykisk. Jeg bliver sygemeldt, men bebrejder mig selv at jeg ikke kunne klare jobbet. Tænker mange gange var det bare ryggen eller noget andet fysisk “så var det i orden” og “vupti” så fik jeg så ondt i ryggen at jeg i en måned havde meget svært ved at gå.

Så fulgte turen gennem systemet, træning, arbejdsprøvning, psykisk nedtur igen, arbejdsprøvning igen og endelig for 4 1/2 år siden startede jeg som selvstændig med Bachterapi, kosmetolog og glaskunstner.

Jeg har i dag lært lektien “LYT TIL DIN KROP” den fortæller dig alt, hvad du vil vide HVIS du altså lytter 🙂

 

Jeg har været så heldig at kunne tage min uddannelse hos pioneren indenfor Bachs Blomsterremedier i Danmark nemlig Susanne Løfgren, hun bragte uddannelsen til Danmark og Skandinavien for over 30 år siden. Det er også hos hende jeg tager mine efteruddannelser. Susanne Løfgren har skrevet 3 bøger de seneste 2 år baseret på egne erfaringer angående Bachs Blomsterremedier, fra kursister samt selvfølgelig fra Dr. Edward Bachs (1886-1936) bøger og hans viden.

I dag tilbyder jeg Bachterapi, healing, coaching, kosmetologbehandlinger, fodpleje og vejledning i at udøve “De fem Tibetaner”

Bachterapeut BFRP/Kosmetolog/Fodplejer Liitaametinaa Alberthe Musen Haallhyldgaard,

Sønder Lemvej 17, 7860 Spøttrup

Tlf. 28736133

Mail. lita@ofir.dk

På Facebook  Intuitiv Terapeut Liitaametinaa Haallhyldgaard

 

www.glasenglen.dk

også på facebook Glasenglen